VERMANT INVESTEERT FORS IN MECHELEN NOORD

(17 oktober 2017)

MECHELEN – Vermant heeft geïnvesteerd in een nieuwe vestiging van 9.000 m² langs de E19 in Mechelen Noord. Dit is een Pre Delivery Inspection Center waar nieuwe en tweedehands voertuigen centraal worden gestockeerd en klaargemaakt voor levering.

lees meer

GUY VERMANT VIERT ZILVEREN JUBILEUM

(21 augustus 2017)

Voor Vermant Automotive groep Is 2017 een feestjaar.  Op 1 juli is het exact 25 jaar geleden dat Guy Vermant het roer overnam van zijn vader en oom en de basis legde om een klein lokaal dealership om te vormen tot een belangrijke speler tussen Antwerpen en Brussel. Volvo Vermant viert ook vijftig jaar Volvo dealership.

lees meer

VERMANT XPERIENCE STORE PALMT OPNIEUW LAMOT IN

(08 augustus 2017)

Vermant Xperience Store strijkt in de maand augustus opnieuw neer in het Mechelse congrescentrum Lamot. Volvo Vermant, met vestigingen in Mechelen, Bornem en Rumst, wil met dit pop-upconcept de regio in avant-première kennis laten maken met enkele nieuwe Volvo-modellen. “Gezien de talrijke enthousiaste reacties van vorig jaar was de beslissing snel genomen om ook dit jaar een nieuwe Vermant Xperience Store te organiseren”, aldus Johan Sterckx, operationeel manager van Vermant.

lees meer

ONTPOP RIJDT OPNIEUW MET KIA VERMANT

(14 juli 2017)

Kia Vermant en Ontpop hebben elkaar weer gevonden. De Mechelse Kia-concessiehouder heeft een nieuwe wagen geleverd aan het bedrijf, dat allerlei originele teambuildingactiviteiten in Mechelen en Lier organiseert. “De Kia Sportage is sportief, ruim en comfortabel. Ideaal dus voor het vervoer bij activiteiten zoals die van Ontpop”, aldus Wesley Claeys, salesverantwoordelijke bij Kia Vermant. “Bovendien zijn de zomermaanden de drukste periode voor Ontpop, wat dankzij de bestickering voor een mooie zichtbaarheid van onze naam in het straatbeeld zorgt.”

lees meer

VOLVO VERMANT LAAT ORDINA RIJDEN

(16 mei 2017)

Ordina uit Mechelen is voor twintig voertuigen gaan aankloppen bij Volvo Vermant, dat vestigingen in Mechelen, Rumst en Bornem heeft. “De nieuwste lichting medewerkers mocht kiezen uit een hele resem merken, maar de meerderheid opteerde voor Volvo”, aldus Guy Vermant, gedelegeerd bestuurder bij Vermant NV.

lees meer

VOLVO VERMANT GEEFT COMPUTERS WEG

(20 maart 2017)

GO! Basisschool De Puzzel in Mechelen is verwend. Volvo Vermant, met vestigingen in Mechelen, Rumst en Bornem, schonk de leerlingen van het eerste jaar al zijn oude computers. De schenking is het gevolg van een groeispurt bij de concessiehouder.

lees meer

KIA Vermant steunt topzwemmer Pieter Timmers

(01 februari 2016)

KIA Vermant op de Boomsesteenweg steunt topzwemmer Pieter Timmers in de aanloop naar en tijdens de Olympische Spelen.

lees meer